NIPSOFT SOFTWARE SOLUTIONS

Trygghet, kompetens och långsiktighet

Nipsoft

Trygghet, kompetens och långsiktighet
Nipsoft AB är ett företag med bred kompetens och lång erfarenhet inom utveckling, support och förvaltning av affärssystem, med särskild inriktning på telekom och fakturering. Hela vår verksamhet bygger på personlig service, trygghet och nära relationer med våra kunder.Våra rutinerade medarbetare har en hög utbildningsnivå och en gedigen kunskap inom sina respektive specialområden. I kombination med erfarenhet från ett flertal olika branscher har vi tillsammans den kompetens som krävs för att starta och driva de flesta typer av projekt
 inom våra kompetensområden.

Vi baserar vårt arbete på välkända verktyg, standardiserade utvecklingsmetoder och skräddarsydda lösningar för varje enskild kund. Det borgar för att vi kan leverera tjänster som motsvarar, och oftast överträffar, våra kunders förväntningar.Vad kan vi göra för dig?
Nipsoft AB utvecklar mjukvarulösningar till stöd för bl.a. fakturering och produkthantering. Våra 15 medarbetare brinner för lösningar som effektiviserar och processar, gärna stora datamängder med krav på snabbhet och tillförlitlighet. Vi levererar såväl hela fakturerings- och supportkoncept inom NBS-familjen som specifika kundunika lösningar, helt skräddarsydda för kundens behov.

Välkommen att kontakta oss! 

Företagsledning

Fredrik Larsson

Fredrik Larsson

VD

fredrik.larsson(a)nipsoft.se
+46 732 76 76 05
L-G Vestman

L-G Vestman

Operativ chef

l-g.vestman(a)nipsoft.se
+46 732 76 76 11
Björn Arkad

Björn Arkad

KAM och Projektledare

bjorn.arkad(a)nipsoft.se
+46 732 76 76 08